Parteneri

Științescu Hub este un centru educațional finanțat prin Fondul Științescu Sibiu, ediția 2.0. Științescu Hub și-a deschis porțile în iulie 2016.

Fundaţia Comunitară Sibiulogo_fcs_hub este un finanţator privat local care identifică, promovează şi finanţează iniţiative şi proiecte ale comunităţii sibiene – ONG-uri, grupuri de iniţiativă, companii, persoane fizice – contribuind astfel la dezvoltarea locală. Fondurile sunt colectate, administrate şi distribuite transparent prin intermediul burselor sau granturilor.

În acelaşi timp, FCS pune la dispoziţia companiilor sibiene care doresc să se implice în comunitate, servicii de consultanţă pentru identificarea domeniilor pe care acestea le pot susţine şi a mecanismelor prin care pot contribui la dezvoltarea comunităţii.

 

LOGO_Romanian American Foundation

Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare.

Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

 

 

vismaVISMA este o companie leader pe piata din Europa in dezvoltarea de programe pentru automatizarea si gestionarea proceselor de afaceri in cadrul intreprinderilor.

Visma are o expertiza puternica pe produsele de gestiune ERP, acoperind o gama larga de clienti, de la intreprinderile mici pana la cele foarte mari. De asemenea, portofoliul nostru mai cuprinde produse complementare necesare in mediul de afaceri ca de exemplu POS, CRM, produse bancare, plati on-line, magazine on-line, telefonie mobila. Cele mai multe din aceste produse s-au conceput prin utilizarea platformei de dezvoltare Microsoft.

 

 

itnt logoITNT este una dintre cele mai de succes initiative antreprenoriale din Romania in domeniul IT. Infiintata in 2003, ITNT este incepand cu 2006, una din cele mai importante companii din Romania, conform “Anuarul de business al Romaniei (2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012) – Cei mai mari jucatori din economie”.

Condusa de catre Lucian Todea (Founder & CEO), echipa ITNT este formata din 15+ specialisti in dezvoltare web/mobile/server side/desktop, marketing, sales, suport, editorials, care lucreaza in echipe mici, multi-disciplinare, dar care au un impact mare la nivel global.

 

bearingpoint-logo.jpgBearingPoint este o companie multi-națională care oferă consultanță de management la nivel global clienților din domeniile comercial, financiar, servicii publice.

În România, BearingPoint este prezent cu 3 birouri în București, Sibiu și Timișoara. Cei peste 200 de angajați formează o echipă tânără, dinamică, folosind expertiza tehnică și experiența interculturală în customizarea de soluții focusate pe necesitățile clienților din domenii precum farma, auto, industrii financiar- bancare. La nivel global, BearingPoint are 3500 de angajați în 32 de birouri din 20 de țări.

 

 

united_way_3s_ful_Romania_vUnited Way Romania este o fundație românească independentă afiliată United Way Worldwide.

În România, organizația beneficiază de ajutorul a peste 950 de voluntari, 55 de companii și 3.000 de donatori și are ca scop îmbunătățirea calității vieții în comunitate prin încurajarea donațiilor individuale, corporatiste și a voluntariatului.

În 2014, United Way a împlinit 10 ani în România, timp în care a ajutat aproape 38.000 de oameni din comunități defavorizate.

 

logoMetropolitan Life este parte din MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor.

Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife are operațiuni deschise în aproape 50 de țări și deține poziții de conducere în piețe din Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. În România, Metropolitan Life are peste 17 ani de activitate pe piata de asigurari de viata. 2 milioane de clienti beneficiaza de asigurari de viata si pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

 

prolanguage.pdf-Adobe-Acrobat-Pro_2
ProLanguage este un centru de predare a limbilor straine, sustinand in prezent cea mai diversificata gama de cursuri de limba engleza din Sibiu: cursuri generale pentru toate nivelurile de competente, cursuri de specialitate pe diverse domenii sau profesii, cursuri pentru examene internationale (Cambridge, LCCI, DELE), dar si cursuri de limba italiana, franceza (DELF/DALF), germana (Goethe Institut) si spaniola.

Cursurile ProLanguage urmeaza clasificarile Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi (The Common European Framework for Languages) al Consiliului Europei, respectiv nivelurile de competente A1-C2.

 

7586
EBS Romania s-a impus ca un furnizor de servicii software cu experiență în piața internațională. Cu o echipă de peste 620 specialiști în 6 locații din România oferim dezvoltare, asistență și consultanță de specialitate pentru clienți finali din diverse industrii, furnizori de servicii IT, integratori de sistem și firme de produse software.
Serviciile EBS acoperă întregul ciclu de viață al dezvoltării software și management al aplicațiilor.

Trimite mai departe pasiunea pentru știință