Educatori Științescu Hub

Educatorii Științescu Hub

Alina Hoară

Alina este coordinator al atelierului WeDo Everything. De profesie cadru didactic, ea se ocupă de clasele primare ale Liceului de Artă Sibiu încă din 2010. Crede în pasiunea pusă la locul de muncă, în puterea educației, a inițiativei și implicării în proiecte diverse.

Olimpiu Roca

Olimpiu este coordonatorul atelierului Magic Science. Cu o experiență de peste 30 de ani în fizica aplicată, azi, ca profesor, Olimpiu e preocupat de a găsi căi pentru  trezirea interesului elevilor pentru știință și de a-i face să o îndrăgească. 

Aura Roca

Aura este profesoară de fizică, membră a echipei Magic Science. La fel ca în numeroasele proiecte educaționale pe care le-a coordonat de-a lungul carierei, și aici, la atelierul Magic Science își dedică priceperea pentru atragerea elevilor spre studiul, cu interes și bucurie, al științelor.

Carmen Popescu

Carmen este coordonatorul atelierelor LegoFun și profesor de informatică cu o vastă experiență în domeniu. De-a lungul anilor, a contribuit la crearea a mai multor manuale și culegeri de informatică, mereu interesată de introducerea celor mai noi metode de predare și prezentare a noilor tehnologii la clasă.

Georgeta Preda

Georgeta este inginer, a absolvit Faculatatea de Calculatoare și Automatică din Timișoara și în prezent este profesoară de informatică și educator în cadrul LegoFun. A fost formator pentru diverse cursuri (Oracle, C#) și are o experiență de peste 25 de ani în învățământ.

Diana Chirilă

Profesor de matematică şi informatică, Diana este educator în cadrul LegoFun. A urmat cursuri de formare Oracle Academy, ECDL, curs de formator și de fotografie.

Marius Chescu

A construit diferite obiecte inca de cand era copil. Treptat, s-a specializat pe Navomodele, domeniu in care a participat la concursuri nationale si internationale obtinand numeroase medalii de aur, argint si bronz. Ca urmare a acestor rezultate, in anul 2004, a primit Medalia "Meritul Sportiv, Clasa I" conferita de Presedintele Romaniei. Din anul 2007 este "Arbitru International Naviga" pentru Modelism Naval. Activand inca din 1992, ca profesor in Clubul Copiilor si apoi Palatul Copiilor.

Cristian Alin Boldijar

Cristian este cel mai tânăr educator Științescu Hub și conduce atelierele Modele de viață. Are 16 ani, este licean la Colegiul Național Octavian Goga din Sibiu și este la cea de-a doua experiență de acest gen: tot în 2016, a coordonat un alt proiect de biologie în cadrul Științescu 2.0. Cristian își dorește să devină chirurg.

Carina Avram

Carina este educator în cadrul atelierelor de Astronomie și Build it!. De profesie biolog, consideră că educația non-formală are un rol important în formarea ulterioară, îndrumarea și mai ales inspirarea copiilor și tinerilor.

Cosmin Dumitru

Cosmin este absolvent al Facultății de Științe din Sibiu și educator în cadrul atelierelor de Astronomie. Atent în tot ceea ce face, pasiunile lui sunt biologia, astronomia, dar si multe alte domeniu care țin de lumea ce ne înconjoară.

Karina Budnariu

Karina este psiholog, designer curios și educator în cadrul atelierelor de Astronomie și Build it!. De-a lungul timpului a fost implicată în proiecte educaționale, realizând astfel nevoia informării și pregătirii generației noi pentru un viitor sustenabil.

Denisa Elena Stănilă

Elena este studentă la Facultatea de Științe din Sibiu și educator în cadrul atelierului Build it!. Consideră lumea înconjurătoare fascinantă și crede că prin intermediul cunoașterii universului din jurului nostru, ajungem să ne cunoaștem pe noi înșine.

Cristian Serafin

Cristian este fascinat de mic copil de tot ce înseamnă studiul fenomenelor, atât fenomene naturale cât și fenomenele minții umane. În acest spirit de cercetare s-a format în timp atât ca fizician cât și ca psiholog. Lucrează cu copii de mai mult de 15 ani și încearcă să le insufle aceleași valori în ceea ce privește cercetarea și înțelegerea mediului în care trăim.

La Științescu Hub, oricine poate deveni educator. 

Trebuie doar să fii stăpân pe un domeniu relaționat cu științele și să îți dorești să transmiți din pasiunea ta mai departe. De fapt, pasiunea, da. Pasiunea pentru științe e cheia.